Translate

lördag 27 mars 2010

Träningsläger, nervositet och the day from hell

Har gått ett tag sen sist, men man kan ju inte påstå att det händer supermycket direkt... Mitt liv är liksom på paus just nu, fram tills jag åker iväg.

Några grejer har dock hänt de senaste veckorna. Mesta delen av tiden har jag och min kära roomie Daniela ägnat åt att träna, träna, träna. Det har gått så långt att min pappa anmärkte på att varenda gång han ringer, är jag på väg till eller från gymmet... 11 pass denna veckan and still going strong:-P

Har också blivit en weekend i Stockholm med Daniela och Linda, riktigt riktigt mysigt! Till skillnad från helvetesdagen för nån vecka sen; då 1)bilen stannade och vägrade starta mitt i en stor vägkorsning, gick inte igång förrän efter 10 minuter och påputtning från dani och en förbipasserande, 2)jag lyckades backa in i en parkerad bil med krossad baklykta som resultat, 3)mixern exploderade när vi skulle försöka fixa smoothies. Slå den dagen om ni kan!

Sen trodde jag faktiskt, fram tills igår kväll, att det där med att zigenare lägger grejer under sina kjolar i affärer bara var fördomar. Men när jag klev in på macken för att lämna en hyrfilm gick jag rakt in i ett gäng på cirka tio zigenarkvinnor som försökte förklara för den stackars tjejen i kassan att de bara hade finska pengar att betala med (självklart hade de packat en korg full med varor). Tjejen såg väldigt trött ut, vände sig till en väktare och sa att hon nog skulle ringa polisen. Då försvann alla kvinnorna blixtsnabbt, men de fick uppenbarligen med sig en hel del från affären. Summan av kardemumman: vad som helst kan hända, till och med på bensinmacken...

söndag 7 mars 2010

Good times ahead!

Okey, verkar tack och lov som att den tråkiga tiden är ett minne blott... Goda tider väntar, en Stockholmsresa är inplanerad 20-22 mars (tack Susanne för lånet av lägenheten) och tack vare min kära organiserade vän Linda är hela sommaren fullplanerad med roliga grejer. Är också på väg att bli helt frisk, så det blir nog många sköna träningspass framöver.

Igår kom några kompisar över, det hela utvecklade sig till en väldigt trevlig prat-o-vinkväll med tjejerna. Komplett med klädvalsångest från en viss kompis, iskall väntan i kön till Strömparterren, "näringsik middag" på Burger King samt lång sovmorgon... Så vi bestämde att det definitivt ska bli fler såna kvällar innan april :-)

Kort sagt, livet leker!

torsdag 4 mars 2010

Otroligt. Tråkigt.

Jaha, en hel vecka har tydligen gått sen sist jag skrev. Den här veckan skulle jag vilja nominera till en Oscar i kategorin "årets tråkigaste", av flera anledningar. För det första har min roomie Daniela övergett mig för att jobba på ett kollo för handikappade. Jobbet har bara ringt en endaste gång, en av mina lägenhetsnycklar är ute på vift (antingen målaren, rörmokaren eller snickaren borde väl ha den..?) och som grädde på moset har jag blivit sjuk. Så jag kan ju inte träna heller, och det var verkligen den enda ljuspunkten.

Vad har jag för mig då? Tja, har ju lyckats se nästan tre säsonger av One Tree Hill på mindre än en vecka, måste väl vara något sorts rekord? Sen har jag ju börjat intensivplugga franska inför resan också. Men snart blir det annan dricka i glaset; på lördag kommer dani hem, det blir fest på kvällen, och nu är det bara 5 ½ vecka kvar till Togo. Längtar...